CookieWet

Over ons

Stage 1/2/3 | Alle merken | 3 Jaar garantie! | v.a. 225€

Bij het ontwikkelen van onze diensten, besteden we bijzondere aandacht aan het naleven van de emissievoorschriften. Hier worden de individuele parameters speciaal voor geoptimaliseerd door middel van programma’s die hier voor gecertificeerd zijn.

Er is geen interferentie met de voertuigelektronica die door de fabrikant is gebouwd – verschillende motorbesturingsparameters zoals Boostdruk, injectiehoeveelheid, start van injectie, duur van injectie, koppel en verschillende begrenzers worden geoptimaliseerd binnen de veilige grenzen. Op de door ons toegepaste Chiptuning software heeft u 36 maanden garantie!

Bent u tevreden, dan pas zijn wij dat ook. Hier leggen we duidelijk de nadruk op, de tevredenheid van onze klanten. Niemand betaalt tenzij hij vooraf een goede proefrit met het getunede voertuig heeft gemaakt. In de regel heb je na optimalisatie een betere rijdynamiek met ongeveer 0,5-1,5 l minder verbruik per 100 km. De portomonee blijft langer vol en het rijplezier neemt dramatisch toe.

CHIPTUNING door DTC Chiptuning staat voor professionele softwaretuning door gerichte aanpassing in het motormanagement, ook wel REMAPPING genoemd. We optimaliseren diesel- en benzinemotoren in auto’s, bussen, campers, tractoren en landbouwmachines, motorfietsen en boten. De Chiptuning die wij toepassen belast de motor nooit volledig tot het uiterste van zijn capaciteiten, en alle functies/rijeigenschappen blijven behouden als origineel.

Om de beste winsten te behalen, ontwikkelen wij onze software in eigen huis en kunnen we u gedetailleerd informeren over het afstemmingsproces. Bij DTC Chiptuning krijgt u geen product van de haak – we programmeren elk voertuig om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. De basis voor de Chiptuning is altijd de originele software die word uitgelezen voordat we beginnen met het aanpassen hiervan.

DTC Automotives als bedrijf werkt volgens de hoogste normen in alle aspecten van onze vak en dit omvat ook onze bedrijfsethiek, dus daarom kunt u er zeker van zijn dat: 

  • We onze cijfers niet zullen opblazen om ze beter te laten lijken dan onze concurrenten.
  • We zullen niet terug kibbelen over onze 30 dagen geld-terug-garantie.
  • Wij zullen uw verwachting van brandstofbesparing niet op een onredelijk niveau brengen.
  • We zullen u vertellen of de verbeteringen aan uw auto minimaal zijn en daarom het niet waard kan zijn dit te laten doen. Indien tijdens de testrit voor de tuning blijkt dat uw voertuig mankementen heeft of niet fit genoeg is voor de door u gekozen tuning, zullen wij u een alternatieve advies geven. Of een tuning in zijn geheel afraden.
  • We zullen onze klantgegevens nooit doorgeven of verkopen.